Komentáře

1 Skullka Nika "Sealand" Elricová Skullka Nika "Sealand" Elricová | E-mail | Web | 3. února 2011 v 11:11 | Reagovat

Já s tebou nemůžu nic než souhlasit :D Sice jsem to zatím nedokoukala (mám v plánu se na to vrhnout hned po Kuroshitsuji 2, protože je to nejkratší anime co mám v seznamu :D) ale i tak... Dalo by se s toho vytřískat mnohem, MNOHEM víc, kdyby tam neprali to ecchi (ale tak co chceš po anime, které vzniklo podle hentai hry, že :D Což mi připomíná, že tu osekanou verzi na PS2 si někde musím sehnat :D) a nechali Takumu slepého. Často jsem mlátila hlavou do stolu a řvala: Čárko-sama, proč, proč??? (něco podobného jsem si myslela i u Gravitation, ale jelikož to byla výborná komedie, tak jsem jí to odpustila :D) Z toho mohlo být tak dobré anime... Hm, že bych zadoufala v nějakej remake? :D Možné je všechno,doufat můžu :D
Asi se začnu bát konce, hehe :D
A jo, první záběr byl geniální, já byla natěšená jak nevím co. Byla bych překonala i to, jak Hirose sáhl Kohinatě na prsa, ale ta první scéna ve škole... to už bylo trošku moc :D To už jsem si poprvý povzdychla, ale tak co bych kvůli Hirosemu nepřetrpěla :D
Díky, žes to kvůli mě zkoukla! ^^ Recenze na přání by náhodou mohl být originlní nápad :D

2 katsumi-kagakusha katsumi-kagakusha | Web | 4. února 2011 v 9:56 | Reagovat

[1]: Heh, já myslela, že mi budeš spíš trochu oponovat :D No jo, většina adaptací podle dating simů jsou celkem nic moc, ale existují výjimky, třeba mnou zmiňovaný Air je jedna z nich, taky to má jenom 12 dílů (a jeden recap, který vůbec nemusíš vidět :D), takže se klidně podívej, je to lepší. Samostatnou kapitolou je Clannad, další adaptace, který má sice tuším 22 dílů, ale je to taky celkem fajn romance (a když to řeknu já, tak to něco znamená, protože já jsem vysazená spíš na ty... poněkud temnější kousky, však mě znáš :D)
Hmm, že bych si to taky sehnala? :D Oni hráči tvrdí, že hra je mnohem lepší než anime, ale to tvrdí skoro u všeho, kdo jim to má věřit, že :D V remake bych být tebou moc nedoufala, těch se zas tolik nedělá a když už, tak většinou jde o slavné (ale staré) anime, typický příklad je Neon Genesis Evangelion, ke kterému se v jednom kuse natáčí remaky. Vydělává to a fandové to milují, tak proč ne :D
Konec to fakt zabil, já prostě nechápu, proč museli tvůrci za každou cenu... No nic, nebudu spoilerovat, dokoukej to, ať to můžem zdrbnout :D
Stejně pořád moc nechápu, co na něm vidíš, ale proti gustu :D Lidi většinou taky moc nechápou, co vidím na svých oblíbencích já, oni jsou většinou poněkud... excentričtí :D
Nemáš zač, aspoň jsem se měla čím zabavit, když jsem neměla co dělat.
Já bych jich klidně udělala víc, kdyby si někdo řekl :D

3 Skullka Nika "Sealand" Elricová Skullka Nika "Sealand" Elricová | E-mail | Web | 4. února 2011 v 15:21 | Reagovat

[2]: No jo, ale já s tebou prostě MUSÍM souhlasit, to ani jinak nejde :D
Air a Clannad mám taky v plánu, prý je to dobrý :D
No jo, já vím, že je to nesplnitelné přání, ale doufat můžu, že :D
Eh... upřímně? Já taky moc ne :D Ale je to prostě tak :D Já nechápu, co vidím na všech svých oblíbencích :D
To by mohlo být opravdu zajímavé, dělat recenze na přání :D Snad se někdo najde, a pokud ne, věř mi, že já bych tě mohla klidně zásobovat dlouho :D

4 Jokí = ^_^= Jokí = ^_^= | Web | 4. února 2011 v 15:43 | Reagovat

Uh.. beru spádky že sem napsala dlouhou recenzi :D
PS. Určitě se na to koukni ^^

5 katsumi-kagakusha katsumi-kagakusha | Web | 4. února 2011 v 15:52 | Reagovat

[3]: :D No nevím, lidi spíš mají ve zvyku se se mnou hádat, takže tohle je poněkud zvláštní pocit :D
Je to opravdu dobré, zvlášť ten Air, protože ta romantika v tom není zase TAK zjevná a spíš se spoléhá na lehce mystickou atmosféru, legendy a tak.. To já ráda :D Ale zas je fakt, že Clannad má víc fanoušků, což jenom dokazuje, že mám jiný vkus :D
Ale tak třeba se dočkáš.. Asi ne, ale jak jsi řekla, doufat můžeš :D
Divné, já vždycky vím přesně, co se mi na kom líbí, třeba Nozomu je v jednom kuse takové emo :D Ne že bych jinak měla ráda lidi, co si na všechno stěžují, ale on je takový extrém, až je vlastně super :D
Jestli máš nějaký další tip, klidně napiš, jsem docela zvědavá :D (A chystám recenzi na Fanservis+Vampire.. Uups, myslela jsem Rosario+Vampire, samozřejmě :D, FLCL a Kemonozume. Z Kemonozume jsem sice viděla jenom polovinu první epizody, ale podle všeho to bude fakt epické :D)

[4]: Heh, tohle není sáhodlouhé, už jsem napsala delší věci.. Myslím, já teda na délku moc nehledím :D
Nejspíš ano, ale musím si najít čas :D

6 Skullka Nika "Sealand" Elricová Skullka Nika "Sealand" Elricová | E-mail | Web | 4. února 2011 v 16:11 | Reagovat

[5]: Právě že žádnej nemám :D *kouká na svůj anime list* No vážně, nemám, ale jakmile nějakej mít budu, určitě se ozvu :D
Mimochodem, koukám, že se chceš taky koukat na Pandora Hearts... u mě to je na jednom z prvních míst :D (i když nechápu, proč mi to z těch trailerů HROZNĚ MOC připomíná Kuroshitsuji :D)

7 katsumi-kagakusha katsumi-kagakusha | Web | 4. února 2011 v 16:14 | Reagovat

[6]: A pak že jich máš hodně, tss :D No chci, zatím jsem na to slyšela samou chválu a to i od důvěryhodných zdrojů, takže jsem celkem zvědavá :D No, já doufám, že to moc jako Kuroshitsuji nebude, ale ty bys nejspíš byla spokojená :D

8 Skullka Nika "Sealand" Elricová Skullka Nika "Sealand" Elricová | E-mail | Web | 4. února 2011 v 16:16 | Reagovat

[7]: To jsem si původně myslela, noo, chybička se vloudí :D
To je fakt, já bych asi spokojená byla :D

9 Skullka Nika "Sealand" Elricová Skullka Nika "Sealand" Elricová | E-mail | Web | 4. února 2011 v 16:19 | Reagovat

[8]: I když, spíš by to byl jenom takovej bonus :D

10 The The | Web | 4. února 2011 v 17:56 | Reagovat

Ano, recenze je zase dokonalá, jako ostatně vždycky. Víc nemám, co bych řekla.

Juu, děkuju. Ale já se nemůžu pochválit, když tam ty chyby vidím a děsím se toho, jak strašně..kostrbaté to je. Jak tam něco pořádně nevysvětlím. A tak.
Ale..proč se všichni najednou bojíte do zrcadla podívat? Vždyť to mělo happy end! :D

11 Haruhi Haruhi | Web | 6. února 2011 v 18:10 | Reagovat

Nneí to náhodou anime podobné Air nebo Kanon?  ^_^ To jsem si říkala,snad se nemýlím,ale vypadá to dobře hned dnes do zítra se na to začnu koukat... a dobrá recenze :)

12 katsumi-kagakusha katsumi-kagakusha | Web | 6. února 2011 v 18:17 | Reagovat

[11]: Mírně, ale bohužel to kazí tím fanservisem, jak už jsem psala. Kanon jsem ještě neviděla, tak nevím, ale jistá podobnost s Air tu je :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 
Na veškeré texty mám copyright a tečka. Jakmile někde najdu něco svého, budete litovat, že jste se narodili.