Komentáře

1 Nella Nella | 23. února 2011 v 18:46 | Reagovat

Další píčovina. :) Už jak jsem začala číst s tím rohem, tak zahodila svůj notýsek na případné zájemce o sledování.

2 Camellia Camellia | Web | 23. února 2011 v 18:54 | Reagovat

Tak tohle anime mě opravdu zaujalo. Upřímně doufám, že se to dá někde sehnat s českýma titulkama, z angličtiny bych asi nic neměla.

No a ty odkazy... Musíš nejprve označit text, kterýmk chceš odkazovat, pak už ti to tlačítko zmáčknout půjde

3 Rue Rue | Web | 23. února 2011 v 19:13 | Reagovat

Tak na tohle se musím podívat! Už jen kvůli smrtící kytaře :D. A i když prakticky neumím vůbec anglicky, snad těch pár dílů přežiji...má to jen třicet minut. Rohy, kytara a roboti xD. Ach jo, tohle musí být fakt dobrá šílenost, aby tam stihli ještě vměstnat nějaké poselství a symboliku :D.

4 katsumi-kagakusha katsumi-kagakusha | Web | 24. února 2011 v 10:52 | Reagovat

[1]: Jak už jsem psala, není to pro všechny, ale mi se to líbilo :D On ten roh je hodně metaforický, tam nesmíš brát všechno doslova :D

[2]: Já jsem fakt pako, díky, až budu doma, spravím to :D Nebojím se, že to neseženš v češtině, vzhledem k tomu, že to má jenom šest dílů, by ten překlad neměl trvat dlouho. A ona ta angličtina ani není těžká, tam jde jenom o to, že mluvili rychle :D

[3]: To teda je :D Něco takového jsem ještě nikdy neviděla. Jako jo, já dost sleduju symbolické a surrealistické anime, ale ještě jsem nezažila, aby bylo zároveň tak neuvěřitelně vtipné :D

5 ledman ledman | 24. února 2011 v 13:27 | Reagovat

Jo, na GAINAX je spoleh. Tuctové normální věci oni moc nevedou :) NGE, TTGL, Ebichu, Karekano, Panty & Stocking... větší wtf bývají snad jen věci od Studia 4°C.

6 katsumi-kagakusha katsumi-kagakusha | Web | 24. února 2011 v 15:22 | Reagovat

[5]: No vidíš, na 4°C bych málem zapomněla, přitom dělali moje milované Detroit Metal City :D Ale je fakt, že jsem od nich moc anime zatím neviděla, ale napravuju to :D

7 Charlie Charlie | Web | 24. února 2011 v 18:13 | Reagovat

Docela s tebou souhlasím, já taky nechci vlastní dítě alespoň ještě pět, šest let vidět (článek je z části výplod mé fantazie).

8 The The | Web | 25. února 2011 v 21:20 | Reagovat

Ježišikriste, to vypadá trhle. :D Napíšu to na seznam a možná zkouknu. Přece jen, ten roh... :-D

Hm, to je zvláštní. Neomluvené hodiny jsou prostě svině. Tak, já se bojím, že bude vřískot 4. On se určitě nějaký důvod najde...

9 Yu Suzukei Yu Suzukei | Web | 26. února 2011 v 20:42 | Reagovat

Nepíšeš někdy i krátké články?xD
Ale abych řekla.. Vypadá to.
- šíleně
- vtipně
- (podle endingu) že to má hezkou hudbu
a jedno vím jistě. Zapisuje se to na můj seznam.xD
--
Děkuji za pochvalu lilku.xD

Moje sny jsou psycho, skončilo to tak že jsem já i s tou holčičkou pak skočili z balkonu a ve sněhu byl pak veeelkýý červený flek.:'D

Jo, právě proto, že jsem u toho několikrát chytila *headdesk* jsem na to napsala recenzi.xD

10 Tonchita-chan Tonchita-chan | Web | 26. února 2011 v 21:58 | Reagovat

Celkom zaujímavé anime, chystám sa to pozrieť, pretože aj podľa toho, čo si písala..mohlo by to byť fajn =)

11 katsumi-kagakusha katsumi-kagakusha | Web | 27. února 2011 v 16:07 | Reagovat

[9]: Krátké články? Tak to jsi na špatné adrese :D A vůbec, ty máš co říkat :D
Je to všechno to, cos napsala, a ještě víc :D Hudbu to má opravdu super, můj absolutně nejoblíbenější soundtrack je Little Busters.

Netušila jsem, že to někdy řeknu, ale to je ještě víc psycho než já :D
Heh, budu se na tu recenzi těšit :D

[10]: To tedy je, sakra zajímavé :D Škoda, že to moc lidí v ČR nezná.

12 Miwako Miwako | Web | 1. března 2011 v 20:28 | Reagovat

už dlouho jsem.. nazvěme to "pasivním fanouškem FLCL". Tím chci říct, že miluju jeho soundtrack, líbí se mi obrázky z něj, děj se mi zdá zajímavý a navíc má 'sexy' délku (ano, 6 dílů  je sexy :DD), ALE problém je, že se na něj chci podívat (minimálně) 2 roky a ještě jsem se k tomu nedostala ^^'
Při nejbližších prázdninách to prostě musím zkouknout.
A jinak se ti tahle recenze povedla ^^

13 The The | Web | 8. března 2011 v 19:58 | Reagovat

No, představ si, nejsi první, kdo mi řekl, že to má hepyjend. NEvím - co vám všem na smrti uškrcením připadá šťastné? :D
Víš, já mám ten handicap, že moc neumím psát šťastné konce :D Ráda je čtu, pokud jsem si oblíbila postavy, ale napsat je moc neumím. Uznávám, v minulé povídce byl šťastný, ale stejně byl zbytek depresivní - aspoň se to něcím vykompenzovalo :-D
Vidíš...animefest v Brně. Já bych tam jela strašně ráda, ale nevím, ejstli překecám rodiče. Přece jen, jsem pražačka a ještě ke  všemu nezletilá.
Cosplay? Koho? 8D

14 KadetJaina KadetJaina | Web | 29. března 2011 v 20:08 | Reagovat

Ták, mám to za sebou...
Autoři si museli něčeho šlehnout.

15 Kasumi Kasumi | 5. dubna 2011 v 19:46 | Reagovat

Lidi s rohy mi nevadí... přeci jen, Elfen Lied zanechalo docela ucházející dojem. Vypadá to trhle, ale nevím, kdy se k tomu dostanu. Doufám, že to v tý češtině seženu, páč angličtina mi sice nedělá problém, ale to jenom co se psané podoby týče, jinak se můžu jít pověsit. A když už mluva, tak když kecám já, což je mi u anime asi pěkně k ničemu -.- Nicméně, díky, protože "od tebe" pochází většina mých oblíbených anime (Black Lagoon, Revy Revy Revyyy ^^)

16 MartyDee MartyDee | E-mail | Web | 1. března 2012 v 15:14 | Reagovat

To jsem zvědav jak to dopadne...

17 aahs aahs | Web | 21. června 2015 v 21:45 | Reagovat

pujcky bez prijmu brno :-D

18 excites excites | Web | 7. září 2016 v 12:50 | Reagovat

online pujcky bez registru bohumín :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 
Na veškeré texty mám copyright a tečka. Jakmile někde najdu něco svého, budete litovat, že jste se narodili.