Komentáře

1 Anmee Anmee | Web | 27. ledna 2011 v 19:03 | Reagovat

na toto anime jsem se někdy chtěla podívat, ale stačilo mi kousek se podívat na to video.... no a

2 The The | Web | 27. ledna 2011 v 19:42 | Reagovat

Haha. :D Líbí se mi tok myšlenek na začátku článku. A taky ta poznámka "na klucích, kteří používají víc make-upu než já, jsem vždycky viděla něco podezřelého". Vlastně celá ta recenze. Já mám tak strašně ráda recenze, ve kterých to anime strašně kritizuješ. V tvém podání Bleach jsem se prostě vyžívala. ^^
Mahou Shoujo Madoka Magica? Tak. To zní zajímavě. Na to se někdy podívám. ^^

Vidíš, šachy mi zase vůbec, ale vůbec nejdou.
No, se mnou je to těžké. Někdy jsem veselý outsider a někdy smutný outsider. :D

3 katsumi-kagakusha katsumi-kagakusha | Web | 27. ledna 2011 v 19:48 | Reagovat

[1]: To v zájmu svého duševního zdraví fakt nedělej.. A jestli to stejně uděláš, pak jsem tě varovala :D

[2]: :D Díky, je pravda, že je i zábavnější psát ty rozhořčené recenze, ale nemůžu kritizovat všechno, to by to ztrácelo smysl :D Mahou Shoujo Madoka Magica je něco.. jiného. Ze začátku jsem se v duchu ptala, co to SHAFT provedl, ale nakonec jsem uvěřila spíš jeho schopnostem a zatím se to vyvíjí velice slibně, oni překopali celý žánr :D

4 The The | Web | 27. ledna 2011 v 19:52 | Reagovat

[3]: Tak samozřejmě, vždycky je zábavnější se do něčeho pořádně obout než pět ódy. :D No, já nevím...mně by to nevadilo, kdybys všechno kritizovala. :D Ale je pravda, že to vypadá líp, když kritizuješ jen něco. :D
Je to něco jako Serial Experiments Lain? U toho jsem seděla a chvílemi mi padala brada s myšlenkami typu WTF? :D
Ale to WTF v dobrém. Uvést příklad...chm...jo, u Twilight to bylo WTF, nemyšlené v dobrém. Ale..co taky čekat od Majerový. :D (Teda já jsem šikovná. Dostala jsem se od anime k braku.)

5 The The | Web | 27. ledna 2011 v 20:04 | Reagovat

Jé..to zní dobře. Asi se na to vážně brzo podívám. Dělat WTF u anime je fajn. Jenom si občas říkám, jestli byl záměr, aby to nebylo pochopeno nebo jestli jsem jen já tak blbá. :D
Já jsem často kritizovala i věci, které se mi líbily...bwahaha, je super vyhledávat chyby v díle, které ti přijde dokonalé.
Druhý díl, to je ještě v pohodě. Já je četla všechny, ještě teď mi z toho hrabe. Ale u čtvrtého dílu jsem se složila. Dostala jsem strašný záchvat smíchu z toho, jak je to pitomé a můj bratr mě musel půl hodiny uklidňovat. :D

6 The The | Web | 27. ledna 2011 v 20:22 | Reagovat

Jo, Ghost in the Shell...jsi už třetí člověk, komu se to líbilo. Další věc, na kterou se musím brzo podívat...sakryš, já chci víc času! Tohle všechno nemůžu stihnout. :D
Vděční fanoušci. Jaj, to je občas problém. *zase si vzpomněla na Stmívání* Vysvětlovat těm fanynkám, že je to stupidní...ach, ztráta času. :D
Dobře, Nový měsíc a její emo záchvaty z toho, že jí odešel Márty Stue, třpytící se na sluníčku (He lives in the woods and he sparkles. He's not a vampire, he's a fairy!) byly fakt..zvláštní. Chudinka malá. Narodit se takhle blbá...
Ale ta čtyřka byla vysloveně stupidní, věř mi. Bylo to ještě horší.

7 Haruhi Haruhi | Web | 2. února 2011 v 17:04 | Reagovat

Nemám prostě ráda ecchi xD Ano,kresba vypadá nádherně,ale nejspíš to nebude nic moc,jak říkáš ^_^"

8 Yue Yue | Web | 2. února 2011 v 22:20 | Reagovat

Už po pátým díle se upřímně bojím, co bude následovat XD ale kresba je hezká... a ten opening je taky docela fajn :D

9 Synthia Synthia | Web | 11. prosince 2011 v 20:44 | Reagovat

Ty jo, na to, že mě AMV uchvátilo(byli tam díkybohu samý ne ecchi scény) grafkou se dozvídám nepříliš dobré informace o tomhle anime =D Radši ho ani nebudu pouštět..ecchi zrovna nemusím >.<

10 avenger avenger | 4. října 2012 v 1:11 | Reagovat

Kam se podívám, Yosuga no Sora vyvolává negativní reakce, ale mám takové tušení že jen málokdo to vůbec pochopil a těch pár, kteří ano, se rozdělili na ty, jejichž šálek čaje to přesto není, a na ty, kteří se Yosuga no Sora rádi zastanou

11 moondancer moondancer | E-mail | 4. listopadu 2012 v 10:45 | Reagovat

Koukal jsem na to... a není to vůbec špatný... jelikož taky kreslím manga a pokouším se o anime... tak sem ocenil hlavně vizuální stránku... no a příběh? Ten mi nevadil naopak, zdál se mi originální. Nicméně jsem velice rád, když se můžu podělit o svůj názor s někým, kdo ho má úplně opačný. A to že je to Ecchi - že je tam nahota prakticky přirozená tomu dodávalo ten pocit, že je to doopravdy. (v jistém slova smyslu)
     Tenhle anime jsem vážně ocenil. Jak jsem četl v ostatních komentářích... rád se Yosuga no Sora zastanu.
    Promiňte, ale ten kdo psal tuto recenzi zřejmě nepochopil ANI příběh. Vážně! I když tato recenze byla schopna POUZE odradit diváka, tento Anime doporučuji.
     Anime 9/10
     Recenze ???

Děkuji za váš čas a těším se na diskuzi... Moony

12 Haruki Watari Haruki Watari | 28. září 2014 v 21:54 | Reagovat

Proboha, nevím jestli se na tohle anime podívám když si myslíš že on vypadá jako šampon = vybuchla jsem smíchy. jinak skvělá recenze

13 Kyos Kyos | E-mail | 7. srpna 2015 v 2:45 | Reagovat

HM tak OK možná jsem měl nejdříve skouknout recenze na toto anime podle mého nepsaného pravidla co začnu to dokončim sem skoukl celý anime. Bohužel nebo bohudík je žánr incest pro mě od teďka tabu.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 
Na veškeré texty mám copyright a tečka. Jakmile někde najdu něco svého, budete litovat, že jste se narodili.